Schoonheidssalon Daniëlle

Over de salon

Wij willen jou graag kennis laten maken met onze schoonheidssalon! In onze salon sta jij helemaal centraal. Kom alleen of met zijn 2en bij ons even helemaal te rust. De gezichtsbehandelingen die Eva en Daniëlle daar geven zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Onze huid verbeterende behandelingen worden helemaal afgestemd op wat jouw huid nodig heeft en het resultaat dat je wilt bereiken. Geen enkele behandeling is dan ook hetzelfde. Gun jezelf en je huid eens z’n moment.

Wij willen jullie vragen om je gemaakte afspraak goed in je agenda te noteren.

Ben je verhinderd? 

Je kunt je afspraak kosteloos annuleren binnen 5 uur voor aanvang van de afspraak, daarna zijn wij genoodzaakt om 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij het vergeten van je afspraak zonder annuleren zijn wij genoodzaakt om 100% van de behandelprijs in rekening te brengen.

Gezichtsbehandelingen

Absolution Basis

45 minuten

€ 48,50

In deze behandeling staat het reinigen van de huid centraal. Geniet van de pure producten van Absolution. Het resultaat? Een stralende huid en een frisse glow!

Absolution Compleet

60 minuten

€ 68,50

Tijdens deze voor jou op maat gemaakte behandeling, waarin huidverbetering en ontspanning centraal staan, laten wij jou optimaal genieten. Jouw huid krijgt een boost met als resultaat een natuurlijke en gezonde uitstraling.

Absolution Deluxe

90 minuten

€ 79,50

Gun jezelf het allerbeste voor jouw huid. Tijdens deze uitgebreide behandeling brengen wij jouw huid d.m.v. hydraterende werkstoffen weer in balans. De heerlijke massages geven het ultieme gevoel van rust. Een moment voor jezelf om weer op te laden.

Seizoensspecial

75 minuten

€ 70,95

Elk seizoen hebben wij een passende gezichtsbehandeling samengesteld voor de huid.

Duo behandelingen

Wij bieden jullie graag duo behandelingen aan. Genieten met z’n tweeën naast elkaar in onze heerlijke behandelstoelen. Wij denken graag met jullie mee voor een geschikte behandeling, neem daarvoor contact met ons op.

Deelbehandelingen:

Epileren | Harsen | Verven

1 Element

€ 15,00

Bij gezichtsbehandeling € 8,50

2 Elementen

€ 20,00

Bij gezichtsbehandeling € 14,50

3 Elementen

€ 27,00

Bij gezichtsbehandeling € 19,00

4 Elementen

€ 31,00

Bij gezichtsbehandeling € 24,00

5 Elementen

€ 36,00

Bij gezichtsbehandeling € 30,00