Producten schoonheidssalon

Over Absolution

Met trots mogen wij zeggen dat wij met het mooie merk Absolution werken. Absolution is zo puur als de natuur zelf, Absolution is een 99% natuurlijke biologische gecertificeerde huidverzorgingslijn. Het bevat een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud, biologische gecertificeerd, die persoonlijk zijn af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van jouw huid. Met de Absolution behandelingen spelen we hierop in en geven we een behandeling op maat.

Hoogwaardige, natuurlijke & biologische huidverzorging

De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, synthetische kleurstoffen en parfum. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met
plantaardige inkt. Absolution is een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit.

Door de zeer effectieve natuurlijke ingrediënten zorgen de behandelingen voor een direct zichtbaar stralend resultaat. Met de Absolution gezichtsbehandelingen helpen wij jouw huid verzorgen, verbeteren en te ontspannen. Wij nemen jouw graag mee met de fijne geuren en texturen van Absolution en laten jouw optimaal genieten met de juiste producten.