Heerlijk ontspannen bij Salon Danielle
WELLNESS

Het dagelijkse leven vraagt steeds meer van ons lichaam. We werken hard, zijn druk met de kinderen en willen ook ons sociale leven onderhouden... 

WELLNESS gaat over jezelf fit voelen, nieuwe energie krijgen en gelukkig zijn. 

Zin in een moment voor jezelf? Even heerlijk ontspannen, het hoofd leegmaken en nergens aan denken? Je bent van harte welkom bij Salon Danielle.

 

In mijn salon werk ik met de producten van Nouvital Cosmetics

 

Kenmerkend voor de producten van Nouvital Cosmetics is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren. Nouvital producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. De producten zijn hypoallergeen, dierproef- en minerale oliënvrij en allergeen geparfumeerd. Hierdoor zijn de producten uiterst geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Alle dagcrèmes van Nouvital Cosmetics zijn voorzien van een zonnefilter. 

Wilt u de verzorging van uw huid thuis voortzetten met de producten van Nouvital Cosmetics? Dan heeft u de mogelijkheid deze tegen aantrekkelijke prijzen aan te schaffen. In mijn salon kunt u hierover meer informatie krijgen.

 

Gezichtsbehandeling Standaard ( 60 min)  € 30,00

Kom lekker tot rust tijdens een reinigende gezichtsbehandeling bestaande uit een ontspannende gezichtsreiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen, een verzorgend masker en een heerlijke gezichtsmassage.

Gezichtsbehandeling Deluxe (ca 75 min)  € 37,50


Kom lekker tot rust tijdens een Deluxe gezichtsbehandeling bestaande uit een ontspannende gezichtsreiniging, dubbele dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,epileren/harsen, een verzorgend masker en een heerlijke gezichtsmassage.

 

 

   

 

 


Top