Heerlijk ontspannen bij Salon Danielle


Acrylnagels

Acryl bestaat uit een samenstelling van poeder en vloeistof. Door het poeder en de vloeistof te mengen ontstaat een acrylsubstantie.
Deze substantie wordt met een penseel op de nagel aangebracht en gemodeleerd.
Acryl hardt van zichzelf uit zonder behulp van een UV-lamp.
De acrylnagels worden in vorm gevijld en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt.

Op deze manier kunnen ook de mooiste "French manicure" nagels gemaakt worden of de apartste prints dmv nailart.
Acryl is in verschillende (glitter) kleuren verkrijgbaar.
Om de nagels mooi te houden raden wij aan om de nagels 1 keer in de 3 weken te laten opvullen. Bij het opvullen wordt een groot deel van de oude acryl laag verwijderd om vervolgens de gehele nagel opnieuw voorzien van een laagje acryl.

Het verwijderen van de acrylnagels is geen probleem, mits het professioneel en met beleid gebeurd. Daarom is het raadzaam om voor het verwijderen een afspraak te maken in onze salon.


Gelnagels

Gel is een zachter materiaal dan acryl, deze nagel geeft iets meer mee en is dus flexibeler dan acryl. Gel is geschikt voor mensen die dunne en flexibele nagels hebben. Gel is een kleverige dikke massa die met behulp van een speciaal"gel penseel" op de nagels wordt aangebracht. Ook met gel kunnen er "French manicure" nagels gemaakt worden.
Gel word uitgehard met behulp van een UV-lamp, tijdens het uitharden onder de UV-lamp kan het voorkomen dat er een  branderig gevoel ontstaat. Om de nagels in optimale conditie te houden raden wij aan de nagels ongeveer 1 keer in de 3 weken te laten opvullen, hierbij wordt de oude gel laag praktisch geheel verwijderd mbv een vijl, daarna word er een nieuwe laag gel aangebrachtGel op de teennagels

Wilt u mooie verzorgde teennagels? dan is french pedicure misschien wel iets voor u!
Op dit moment is het helemaal de trend om de teennagels te voorzien van french pedicure(een wit randje).
U loopt altijd met verzorgde voeten rond en kunt ieder moment uw voeten tonen zonder zich te hoeven schamen.
Doordat de teennagels minder snel groeien dan de vingernagels heeft u er lang plezier van! Want de nagels blijven genmiddeld 6 tot 8 weken mooi zitten(ligt aan de groei van de nagel)..
Ook kunt u kiezen voor een naturel look, dit is dan zonder het witte randje, uw nagels zien er dan mooi glimmend uit en u hoeft er wekenlang niet naar om te kijken.


Nailart

Nail-art betekend kunst op nagels. Op allerlei manieren kunnen de kunstnagels maar ook de natuurlijke nagels worden versierd.
Er wordt gewerkt met verschillende kleuren, acrylverf en stripers, steentjes en glittertjes in alle soorten en maten.
Ook een nagelsticker kan net dat effect geven wat u graag wilt zien op uw nagels.
Voor wie is Nailart geschikt en wat zijn de mogelijkheden?
Nail-art is geschikt voor iedereen, voor elke gelegenheid. Ook zonder kunstnagels kunnen de nagels versierd worden.
Van één nagel tot alle tien, ook teen nagels staan leuk met een mooie nail-art.


Verzorgingstips


  • Nagelriemolie   Word aangeraden  om dagelijks de nagelriemen in te masseren met nagelriemolie. De nagelriem blijft soepel en de natuurlijke nagel wordt verzorgd.
  • Draag handschoenen bij het werken in de tuin . Schoonmaakmiddelen als terpentine, antical, enz. zijn zeer schadelijk voor kunstnagels.
  • Gebruik regelmatig een goede handcrème om de handen te beschermen en te verzorgen.
  • Als je je nagels vaak stoot, zijn ze te lang. Je kunt ze zelf korter maken: niet knippen, maar vijlen (geen metalen vijl). 
  • Behandel je nagels voorzichtig en niet als gereedschap. Doe je dit wel dan kunnen de nagels breken of inscheuren, wat erg pijnlijk kan zijn.
  • Kunstnagels lakken: eerst basecoat, dan kleurlak, dan topcoat. Nagellak verwijderen: gebruik nagellakremover zonder aceton. Zijn je nagels wat dof geworden, lak ze dan met een blanke lak of topcoat.vet ze daarna in met een nagelriemolie.
  • Er komt soms wel eens een vraag "waarom zijn mijn eigen nagels zo zacht als de kunstnagels er net af zijn" hierop is het antwoord; Als de kunstnagel er net vanaf is kan de nagel wat weker zijn, dit kunt u verglijken met een pleister die u van een wond haalt, de huid is hier ook wat weker, je zult na een paar dagen al merken dat de natuurlijke nagel zijn oorspronkelijke hardheid weer terug krijgt.
  • Wil je je kunstnagels verwijderen, doe dit niet zelf, ga niet trekken of bijten maar kom langs dan verwijder ik professioneel de nagel, zodat er geen schade of infecties kunnen ontstaan.
  • Bij mooie nagels horen mooie handen!Tip Scrub uw handen regelmatig met een schrub of een zeezout daarna lekker met een handcreme insmeren,
  • Als je je aan deze tips houd, dan zul je veel plezier hebben aan je kunstnagels. Bel of mail evt voor al je vragen.

Top